Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfprofiel

Bepaalt de plaats de Pneumatische en Hydraulische Componentenco. van Yuyaogute, Ltd in Simen van de stad die van industriezoneyuyao 6500 vierkante meter behandelen. Het lanceerde in 1992, wat ontwerp, ontwikkeling, productie en verkoop van snelle koppelingen met inbegrip van hydraulische koppelingen, pneumatische koppelingen en pijpkoppelingen is.

Internationale Gute is nadruk op zich internationale marktexploraties en het ontwikkelen markt van de Zuid- van China. Onze producten worden niet alleen verkocht goed in binnenlandse markt maar ook de V.S., Euro, Zuidoost-Azië, en Midden-Oosten. Wij verstrekken hoofdzakelijk de hydraulische en pneumatische producten voor olie, techniek, metallurgisch, werktuigmachines, militaire uitrusting en machines verwerkende industrie.

Wij houden ons eerst aan het principe van „Kwaliteit, Klant eerst, Reputatie eerst en de Dienst eerst“ om aan de eis van de klanten te voldoen en het marktaandeel te verhogen. Wij groeien gezond stabiel en. Wij streven het uitstekende merk na en leven aan de beste dienst na, die ons snellere beweging om omhoog met de internationale onderneming zal maken te houden. Wij verheugen ons op het creëren van de rooskleurige toekomst met u.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Werd de Pneumatische en Hydraulische Component van Yuyaogute opgericht in 1992. De geschiedenis van GUTE is, in feite een groot Chinees succesverhaal. Ons gebied Yuyao is beroemd voor zijn plastiek en afgietselindustrie. Het bracht velen buitenlands mechanisch materiaal aan dit gebied. Als deel van dit materiaal, werd de snelle koppeling van binnenlandse markt vereist in die era. Het bedrijf werd op dat ogenblik gevestigd. Ons doel was zaken te bouwen die zich in snelle koppelingen met hoogste norm voor kwaliteit specialiseren. Vandaag hebben wij duizendenreeks snelle koppelingen veroorzaakt, werd wat van hen gemaakt volgens de steekproef van de klant, zijn wat algemeen gebruikte reeksen die u in onze website kunt zien.

Wij onderhouden zaken in heel Zhejiang en China, en breiden ons aan de buitenlandse markten uit deze jaren.

Ningbo Gute  Hydraulic CO.LTD Ningbo Gute  Hydraulic CO.LTD
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Type Business

Fabrikant

Merken : Gute

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 1000000-20000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Messings Snelle Koppeling voor verkoop